De Ardennen zijn een waar natuurparadijs waarvan de vallei van de Semois misschien wel het mooiste stukje is. Volg ons daarom naar Auberge d'Alle en geniet van de omgeving en van de lekkere regionale keuken dankzij de heerlijke vaardigheden van chef Gwendoline Charlier. Bij je aankomst, mag je jou verwachten aan de gepaste lekkernijen op jouw bord. Verfijnde culinaire creaties met lokale seizoensgebonden dagverse producten in een kunstzinnige setting; want doorheen het hotel worden diverse kunstwerken geëxposeerd.
Hoeveel er ook te zien valt in het hotel, vergeet zeker niet je wandelschoenen aan te trekken en de groene regio te verkennen. Kabbelende beekjes, bossen zover het oog reikt en romantische wandelpaden lokken je naar buiten. Het beroemde Bouillon op zo'n 20 km verdient zeker een bezoekje. Onthul de geheimen van haar kasteel, onlosmakelijk verbonden met Godfried van Bouillon, leider van de Eerste Kruistocht.
Het ideale uitstapje? De Abdij van Orval. Neem de auto en geniet van de uitzichten onderweg. Eens ter plaatse kan je het heerlijk proeven van het streekbier en de bijhorende abdijkaas. Goed eten, mooie natuur en een comfortabel hotel... meer heb je niet nodig voor een gezellig weekendje weg!
(volledige menu te raadplegen op de site van het hotel)
(seizoensgebonden: wildseizoen van 1/10/24 - 06/01/25)
Voorgerechten
Huisgemaakte zalm gravlax, grijze garnaaltjes, mousse van avocado, grapefruit
Gerookte ham en terrine van zwijntjes (Marcassin), geroosterde vijgen
Tartaar van tonijn, met citrusvruchten
~
Hoofdgerechten
Stoofpotje van everzwijntjes
Zalm, saus van honing en citroen, kappertjes
Gebakken forel, arc en ciel du « Chabotais », amandelen of meunière
Fazant, puree, girolles paddenstoelen, zuurkool (1 dag van te voren bestellen)
~
Desserts
Nougat glacé
Gepocheerde peer met kruiden, crumble, vanille ijs
Omgekeerde appeltaart, gezouten caramel ijs